Skip to main content

Juhannuksen perheleiri 2024

Tippsundin leirikeskus, Taivassalo
21.06.2024 klo: - 23.06.2024 klo:

Kuva


Juhannusjuhlaleiri (pe-su) koko perheelle meren rannalla!

Perinteeksi muodostunut pienimuotoinen perheleiri Taivassalon Tippsundissa. Leiri on tarkoitettu perheille, mukaan lukien esim. isovanhemmille, lapsenlapsille, kummeille ja kummilapsille. (Eli mukaan on lasten kanssa tultava ainakin 1 aikuinen, ellei ole sovittu, että joku muu aikuinen, joka osallistuu huolehtii lapsista.) Ohjelmassa on mm. leiriolympialaiset, jossa kisailuja, visailuja, yhteisiä leikkejä.

Alueella on 8 mökkiä, joissa jokaisessa majoitus kuudelle hengelle. Petipaikkoja on yhteensä 50. Halutessaan voi myös majoittua omassa teltassa. Rannassa on suuri sauna jossa mahdollisuus saunomiseen, uintiin, rannalla voi myös suppaila ja soudella. Lisäksi alueella voi pelata frisbeegolfia, sekä pelata kentällä.

Hintaan kuuluu 2 yön majoitus, aamu- ja iltapala, sekä yksi ruoka päivän aikana. Toisen ruuan tarvikkeet (yleensä grillailut) tuodaan itse, sekä omat extraherkut.

Matkat Tippsundiin perheet järjestävät itse, tai mahdollisesti kimppakyydein. Turusta matka-aika on noin 1 h. Leirille luodaan yhteinen WhatsApp ryhmä, jossa sovitaan käytännön asioista.

Tiedossa on mukava, yhteisöllinen juhannusjuhla, johon voi osallistua, vaikka aiempaa leirikokemusta ei olisi! Leirille osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta jäseneksi voi samalla halutessaan liittyä.

Tippsundiin voit tutustua TÄÄLLÄ>>>

 

Leirin hinta on: lapset 20 e /hlö ja aikuiset 30 e/hlö.

LUE ENNEN ILMOITTAUTUMISTA:

  • Kirjaa osallistujan sekä huoltajan tietoihin omat tietosi.
  • Lisää kaikkien osallistujien nimet ja syntymäajat "Muuta olennaista tietoa"- kohtaan (näin pystymme laskuttamaan oikein).
  • Ei tarvitse täyttää "lisää sisarus kohtia", nimet ja iät lisätiedoissa riittävät.
  • Lopuksi valitse maksutavaksi "LASKU" (laskutuksesta ei tule lisämaksua, vaikka loppusumma sen näyttäisi).
  • Lasku lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin kevään aikana.

 

Leirin järjestää Varsinais-Suomen, Raision ja Turun Nuoret Kotkat yhdessä

 

 

 

Jäsenhinta: €
Ei jäsenille: €


Vapaita paikkoja: 7
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 03.06.2024

ILMOITTAUDU