Skip to main content

Luontoseikkailu 2024

Seitsemisen kansallispuisto/ Ikaalisten kylpylä
25.05.2024 klo: - 26.05.2024 klo:

Kuva


Valtakunnallinen Nuorten Kotkien Luontoseikkailu 2024 järjestetään Seitsemisen kansallispuistossa ja Ikaalisten kylpylässä 25.-26.5.

Luontoseikkailussa osallistujat pääsevät suorittamaan tehtäviä rastipolulla ja nauttimaan luonnosta. Kansallispuistossa vietetyn päivän päätteeksi osallistujat päsevät nauttimaan Ikaalisten kylpylästä.

Luontoseikkailuun voit lähteä vaikka koko perheen voimin! Yksin lähtivien lasten (kouluikäisten) kanssa on tulossa mukaan leireiltä tuttuja ohjaajia. Tänä vuonna vanhempia osallistujia varten on suunniteltu erillinen, haastavampi timanttirata.

 

Aikataulu ja ohjelma

Lauantaina 25.5. varsinainen Luontoseikkailu alkaa Seitsemisen kansallispuistossa hieman ennen puolta päivää. Seitsemisissä päästään tutustumaan luontokeskuksen toimintaan, nauttimaan lounasta ja seikkailemaan kahdella rastiradalla: pienemmille tarkoitetulla perusradalla sekä kokeneemmille seikkailijoille tarkoitetulla Timanttiradalla. Luontoseikkailun jälkeen siirrytään yhdessä Ikaalisten kylpylään, jossa nautitaan yhdessä illallista ja halukkaat pääsevät tietysti nauttimaan kylpylän palveluista.

Sunnuntaina 26.5. aamiaisen jälkeen Ikaalisten kylpylä on järjestänyt osallistujille rastiohjelmaa. Puolen päivän aikaan syödään yhteinen lounas ja tapahtuma päättyy noin kello 13.00 alkavan kiitosseremonian jälkeen.

Lähtö Turusta lauantai aamulla ja paluu sunnuntaina iltapäivällä. Matkat Ikaalisiin on joko julkisilla tai tilauskuljetuksella (riippuen kuinka paljon ja mistä päin osallistujia tulee).

 

V-S Kotkien  jäsenten tuettu hinta 70e (ei jäsenelle 110 e). Muista maksaa myös jäsenmaksu samalla, jos se vielä tältä vuodelta on maksamatta!

Hinta sisältää matkat, ruokailut, majoittumisen Ikaalisten kylpylässä sekä mukavan ohjelman. Alle kouluikäiset huoltajan kanssa. Alle 4-vuotiaille osallistuminen on maksutonta. (Laita etukäteen viestiä vs@nuorekotkat.fi jos alle 4 vuotias tulossa mukaan, koska nettisivujen ilmoittautumisjärjestelmä ei tunnista ikää).

 

Jäsenhinta: 70 €
Ei jäsenille: 110 €


Vapaita paikkoja: 0
Tähän tapahtumaan ei ole enää vapaita paikkoja. Voit kuitenkin halutessasi ilmoittautua peruutuspaikoille.
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 23.04.2024

ILMOITTAUDU