Skip to main content

Usein kysytyt kysymykset

Jos haluat liittää lapsesi jäseneksi ja ilmoitat lapsesi ensi kertaa tapahtumaan, riittää, että täytät ilmoittautumislomakkeen.

Sen jälkeen maksa erikseen tilisiirtona jäsenmaksu:

Kirjoita viestikohtaan “Jäsenmaksu (vuosi)” ja kenen jäsenmaksun maksat. Jos maksat perhemaksun, ilmoita kaikkien perheenjäsenten nimet. 10 € /vuosi /henkilö kuitenkin max. 25 € /vuosi /perhe

  • Turun Nuoret Kotkat ry: FI 54 5716 9020 0490 73
  • Raision Nuoret Kotkat ry: FI 09 5716 9020 0491 07
  • Loimaan Nuoret Kotkat osasto: FI 50 1097 3006 1021 37
  • V-S Nuoret Kotkat (muut V-S alueen jäsenet): FI 76 5716 9020 0490 65

Lisätietoja jäsenyydestä löydä JÄSENEKSI sivulta

Leireilemme on mahdollista hakea vapaapaikkoja tai alennettuja osallistumishintoja. Alennus- ja vapaapaikat ovat tarkoitettu jäsenille, jolla on monta lasta, tai jolla on sosiaalisia tai taloudellisia perusteita.

Vapaapaikkaa voi hakea lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vs@nuorekotkat.fi. Hakemuksia käsitellään luottamuksellisesti.

Olemme aktiivisia kv-toimijoita ja osallistumme sekä omajärjestämiin, Kotkaliiton, että kansainvälisen Kotkaliikkeen (IFM-SEI) tapahtumiin. Yleensä kv-leireille, koulutuksiin ja tapahtumiin osallistuvat n. 12-17 vuotiaat nuoret. Tiedotamme koulutuksista ja tapahtumista kotisivuillamme, tiedotekirjeessä, somessa, lisäksi osa tapahtumista suunnataan suoraan vertaisohjaajillemme (vertsuille).

Kotkaliiton sivuilta voit lukea lisää minkälaista kv-tomintaa meillä on.

Toiminnan keskiössä ovat arvot – tasa-arvo, solidaarisuus, oikeudenmukaisuus, yhteisöllisyys, kansainvälisyys ja demokratia, jotka ohjaavat järjestön päätöksentekoa ja suunnittelua. Nuorten Kotkien toiminta on pyrkimystä edistää lasten ja nuorten hyvinvointia yhteiskunnassa, sekä korostaa lasten ja nuorten oikeuksia ja tasa-arvoa. Toiminnassamme lapset oppivat ilmaisemaan mielipiteensä ja vaikuttamaan ympäröivään maailmaan.

Kotkatoiminnassa keskustellaan lasten ja nuorten kanssa ilmiöistä, jotka vaikuttavat laajemmin yhteiskuntaan ja maailmanlaajuisesti. Keskustelut tapahtuvat kuitenkin aina lasten ja nuorten omista kokemuksista sekä mielipiteistä käsin, ja ne ovat osallistavaa ja käytännönläheistä toimintaa. Tämä auttaa lapsia ymmärtämään maailmaa, ilmaisemaan mielipiteensä ja opettaa heille aktiivista osallistumista.

Nuoret Kotkat on itsenäisenä järjestönä osa sosialidemokraattista jäsenperhettä.