Skip to main content

Leiriläiset ovat yleensä n. 7–15 vuoden ikäisiä. Nuoremmat voivat tulla huoltajan kanssa. Haluamme pitää leirimme pieninä ja kodinomaisina ja niin, että kaikki oppivan leirin päätteeksi kaikkien nimet. Tapahtumissamme on aina nollatoleranssi kiusaamiselle. Tilanteisiin puututaan ja ne keskustellaan asianomaisten kanssa läpi, tarvittaessa olemme yhteydessä myös kotiin.

Vapaaehtoisemme ovat turvallisia aikuisia, joilla saattaa olla leirikokemusta lapsuudesta saakka. Tarjoamme koulutusta ja tasaisin väliajoin myös päivitämme ea-taidot. Leireillä on yksi nimetty ea-vastaava, joka on terveydenalan ammattilainen.

Leireillä on välillä erikoisteemoja ja eri alan vierailijoita (esim. sirkus, musiikki, liikunta, pelastuskoiratoiminta, palokunta, teatteri ym.). Joka leirillä on myös hyvin perinteisiä leirijuttuja: nuotiolauluja, yhteisleikkejä, uimista, askartelua, pelejä.

Haluamme tarjota lapsille turvallisen, iloisen ja ikimuistoisen kokemuksen. Tavoitteenamme on, että jokainen löytää vähintään yhden uuden ystävän!

Leirin järjestetään yhteistyössä Varsinais-Suomen Raision ja Turun Nuorten Kotkien kanssa.

Tervetuloa leirille!

Tutustu leiri-infoon

(Katso vielä alhaalta palautteita leireistä ja tapahtumista)

Lastenkerhot

Kerhotoimintaa on kerran viikossa koulujen aukioloaikoina. Kerhot ovat maksuttomia! Ohjaajina kerhoissa on 1–2 aikuista ja joissain kerhoissa on apuohjaajina “Vertsuja” eli vertaisohjaajia, jotka harjoittelevat ohjaajan toimimista, auttavat pienempiään ja ovat mukana kerhojen suunnittelussa.

Kerhossa on askartelua, pelaamista, leipomista ja leikkejä sekä turvallista yhdessäoloa. Kotkakerhot ovat tarkoitettu kaikille alakouluikäisille lapsille!

Tarmon talon lastenkerho, Turku (syyslukukausi alk. 5.9.2023) tiistaisin klo 17.30–19.00.

Kaipaako lapsesi uutta harrastuspaikkaa? Kiinnostaako pelaaminen, kokkaaminen, askartelu? Tervetuloa kaikille lapsille avoimeen ja maksuttomaan kerhoon!

Leikimme ulkona ja sisällä, käymme retkillä ja järjestämme myös lasten toiveohjelmaa. Mukaan voi tulla milloin vain.

Ohjaaja Sanna ja liuta vaihtuvia ohjaajia ja vertsuja.

Paikka: Tarmon talo, Virusmäentie 10.

Kauppatorilta bussit nro 14 ja 15 pysähtyvät talon viereen. Moni muu bussi pysähtyy myös lähelle. Lähellä on runsaasti parkkitilaa.

Etsimme aina uusia vapaaehtoisia mukaan kerhotoimintaan.

Oletko SINÄ kiinnostunut kerho vetämisestä? Ota yhteyttä niin jutellaan vs@nuoretkotkat.fi

Palautteita leireiltä ja tapahtumista

V-S Nuorilla Kotkilla on vuosien kokemus leiri-, ja tapahtumatoiminnasta.

Tapahtumien jälkeen keräämme osallistujilta palautteen, koska haluamme aina kehittää toimintaa ja vastata paremmin jäsenten toiveisiin. Tähän sivulle kokoamme palautteita, joita olemme saanet lapsilta, nuorilta ja aikuisilta.

” Iloisia lapsia saapui kotiin. Leiri oli ollut hauska ja aikuiset ystävällisiä ja hauskoja. Ruoka hyvää ja kissat söpöjä. Ohjelmaa oli riittävästi ja ystäviä riitti. ….. Oma palautteeni : Teette hienoa työtä lasten/nuorten hyväksi, jatkakaa! “

” Tämä syysleiri oli PARAS LEIRI IKINÄ! Muita kommentteja ei tule! 🙂 Tyytyväisiä, onnellisia ja väsyneitä lapsia saapui leiriltä! Kiitos teille! “

” Kiitos leiristä! Lapsemme olivat hyvin tyytyväisiä ja olivat viihtyneet hyvin leirillä. Lapset totesivat, että parasta oli ihan kaikki 🙂 . “

” Kaiken kaikkiaan todella hienoa, että järjestätte leirejä koulujen loma-aikoina! Teidän leireillänne vaikuttaa olevan mukavan rento ja maanläheinen tunnelma, niin ettei lapsille tule suorituspaineita mistään, vaan aika on rentouttavaa vapaa-aikaa. Kiitos! “

” Tunnelmat leirin jälkeen oli hivenen haikeat kun leiri jo loppui. Kovin kertoi diskosta ja uusista kavereista. Käytiin kuvia eläimistä läpi ja niiden nimiä. Pahimpana hetkenä kun oksensi, mut kertoman mukaan sekin meni hienosti; aikuiselta saanut lepytystä; ISO kiitos siittä! Kovin jo odottelee seuraava leiriä! Äitinä olen erityisen tyytyväinen toimintaan; KIITOS! “

NIMI mielestä olivat parasta saunominen sekä uiminen. Hänen mielestä olisi voinut saada enemmän karkkia sekä enemmän aikaa käyttää kännykkää. Vanhempana olen tyytyväinen, ettei hän saanut pidempää aikaa käyttää kännykkää eikä enemmän karkkia. …… Olemme ollut erittäin tyytyväisiä. “

” Meille leiri oli kaikin puolin onnistunut. Pojat olivat aivan täpinöissään, mitä ikinä siellä tehtiin. “Väsynyt, mutta onnellinen”

” En ehtinyt kauheasti perehtyä teihin yhteisönä mutta jo nopealla vilkaisulla vaikuttaa siltä, että teette aivan älyttömän tärkeää työtä ❤❤❤ Kaikki kunnia teille! Kokemuksesta tiedän, että jokainen tarvitsee jonkun turvallisen ihmisen, johon voi hädän tullen luottaa. Eikä sen kuulu olla pelkkä 112.”

Kuvia leireiltä