Skip to main content

Kesäleiri 1, 2024

Tippsundin leirikeskus, Taivassalo
16.06.2024 klo: 09:00 - 20.06.2024 klo: 15:00

Leirimme ovat pieniä ja tunnelmallisia, kaikki oppivat viikon aikana tuntemaan toisensa. Päivämme ovat puuhakkaita, mutta jokaisella on myös aikaa omiin leikkeihin. Leirillä on eri-ikäisiä leiriläisiä ja aikuisia vapaaehtoisia. Leiri on tarkoitettu n. 7-15 -vuotiaille. Alle kouluikäiset osallistuvat huoltajan kanssa.

Viikon aikana uimme, soutelemme, saunomme ja nautimme luonnon helmassa olemisesta. Lisäksi monipuolisesta ohjelmaa; leikkejä, pelailua ja askartelua. Leirillä majoitus joko mökeissä tai laina/omassa teltassa.

Poikkeuksellisesti leiri alkaa sunnuntaina aamupäivällä ja loppuu torstaina iltapäivänä.

• Alustava aikataulu: Yhteiskuljetus lähtee Turun linja-autoasemalta ja pysähtyy Raision kunnantalolla. (Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.)

• Mukaan leirille: makuupussi, aluslakana, tyynyliina.

• Leirikirje, jossa on tarkempi varusteluettelo ja lasku lähetetään ilmoitusajan päätyttyä, n. viikkoa ennen leiriä sähköpostilla. (Huonekaveritoiveet voi kertoa ilmoittautuessa, majoitussuunnitelma tehdään valmiiksi ennen leiriä)

• Leirihintaan kuuluu:  4 yön majoitus 4-6 hlö. mökeissä (tai teltassa), täysihoito, matkat, vakuutus, askartelu ym. materiaalit.

• Kännykän käyttö leiriaikana on rajoitettu tiettyihin aikoihin. Emme vastaa leirillä rikkoutuneista elektronisista laitteista yms., joten jätättehän ne mieluummin kotiin.

• Vapaapaikkoja jäsenille voi anoa taloudellisin ja sosiaalisin perustein vapaamuotoisella hakemuksella vs@nuoretkotkat.fi

 

Leirin järjestää Varsinais-Suomen, Raision ja Turun Nuoret Kotkat yhdessä

Lue lisää leireistämme ja palautteista TÄÄLTÄ

 

Ilmoittautuminen alkaa 4.3. 

Jäsenhinta 160 e, sisarusalennus jäsenille 10%. (Jäsenmaksu 2024 10 €/ hlö, max. 25 € perhe)

Muut 195 e

 

 

Jäsenhinta: 160 €
Ei jäsenille: 195 €


Vapaita paikkoja: 15
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 19.05.2024

ILMOITTAUDU